8.10. – Den otevřených dveří v Poradně NRZP ČR pro Pardubický kraj

 

Srdečně vás zveme na den otevřených dveří, který se koná v naší bezplatné sociálně právní poradně ve středu 8. října od 8 do 17 hodin! Pracovníci poradny Vám zde rádi poskytnou rady, konzultace a informace o činnosti poradny. Všichni návštěvníci obdrží kromě propagačních materiálů i drobné občerstvení.

Sídlo Poradny NRZP ČR pro Pardubický kraj naleznete v ul. Erno Košťála 1013 na sídlišti Dubina v Pardubicích – u zastávky autobusu č. 8, 26 a 88.

Poradna nabízí pomoc při řešení obtížné sociální situace, při hledání vhodných sociálních služeb, při sepisování žádostí, odvolání a právních dokumentů. Zájemci mohou své problémy konzultovat se dvěma poradci, se dvěma právníky a s psychoterapeutem.   Dva dny v týdnu pracovníci poradny poskytují dluhové poradenství a pomáhají klientům ve finanční tísni. Poradna je rovněž zapojena do projektu, který pomáhá obětem trestných činů. Bezplatné konzultace s právníky jsou z důvodu velkého zájmu klientů možné až po předchozím objednání osobně nebo na tel. 466 952 423. Držitelé průkazů TP, ZTP, ZTP/P v poradně zdarma obdrží tzv. euroklíče, které jim usnadní přístup na veřejná sociální zařízení, plošiny apod.

Radka Svatošová, vedoucí Poradny NRZP ČR pro Pardubický kraj

Tomáš Potůček - foto

„Poradce Tomáš Potůček poskytuje klientům psychoterapeutickou pomoc.“

Autor fotografie je Radka Svatošová.